Szemhéjfesték kiemelő smink szemceruza toll

P100383

Új termék

Features:Brand new and high quality
mited Edition CONFIRMED ORDER
Lorac x Pirates of the Caribbean PRO Eye Shadow Palette Disney The eyeshadow palette comprises of 18 matte and shimmery shades ranging from neutrals to blue tones.
This palette features 18 brand-new PRO-formula eye shadows inspired by the film and a deluxe mini Front of the Line PRO Eye Pencil in black to craft a smoky, sultry, Captain Jack-inspired eye.
Whether you’re a collector of our legendary PRO Palettes or navigating uncharted territory, you’ll decode mystical beauty secrets with our best-in-class PRO formulas.
Velvety-smooth shadows are hyper pigmented to perform wet or dry so you can shade, shadow, line, and define your eyes like a pro.

Package Included:1pcs * 18 color Eyeshadow Palette

Packed Safely in Bubble Bag.

P100383

Bővebb leírás

2 301 Ft‎

-50%

4 602 Ft‎

Egyéb infó

Teljesítmény: Új és kiváló minőségű
Méretezett kiadás MEGHATÁROZOTT RENDELÉS
Lorac x Karib-tengeri kalózok PRO szemhéjárnyaló paletta Disney A szemhéjárnyalat-paletta 18 matt és csillogó árnyalatból áll, amelyek a semlegesektől a kék árnyalatokig terjednek. > Ez a paletta 18 újonnan kifejlesztett PRO-formulájú szemhéjfestéket inspirált a filmből és egy vonalvezető Mini Front a PRO szemceruza, fekete, hogy egy füstös, sötét, Jack-inspirált szemet készítsen.
a legendás PRO palettáink kollektoraként vagy a feltérképezetlen területek navigálásánál a misztikus szépség titkait dekódoljuk a legjobb minőségű PRO formulákkal.
Bársonyos-sima árnyékok hiper pigmentált, hogy nedves vagy száraz legyen, így az árnyékot, az árnyékot, a vonalat és a szemet is meghatárothatja, mint egy profi.

A csomag tartalma: 1db * 18 színes szemhéjárnyalat-paletta

Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.

P100383

30 egyéb termék a kategóriából: