11cm-es Kerek - Kapcsos tortaforma - fém sütőforma - A9J1

283468539347

Új termék

Ezzel a fém sütőformával könnyű dolgod lesz! Használható fagyasztott ételekkel is. Szénacél anyagból, tapadásmentes bevonattal.

Bővebb leírás

-2 / 21 / Gyorsan Fogyó termék

441 Ft‎

-65%

1 260 Ft‎

Egyéb infó

11cm-es Kerek - Kapcsos tortaforma - fém sütőforma

Ezzel a fém sütőformával könnyű dolgod lesz!

Süssünk-főzzünk könnyedén!
Tapadásgátló bevonatának köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy a sütőből kivéve darabokban szedjük ki mesterművünket. Nem csak a friss, hanem a fagyasztott termékek is kitűnően elkészíthetők benne. Mosogatógépbe nem rakható a termék karcolásának elkerülése érdekében, tisztítása kézi mosogatást igényel. Használj puha kendőt vagy szivacsot és enyhe tisztítószert!
Dobd fel az esős vasárnapokat, színesítsd meg a szürke hétköznapokat vagy lepd meg szeretteidet a családi ünnepek alatt!
Lelkes amatőröknek is ajánljuk ezt a sütőedény készletet! Csak vajazd ki vagy olyajozd be a formákat, töltsd meg és már mehet is a sütőbe!
Használható fagyasztott ételekkel is. Tökéletesen illeszkedik a legtöbb sütő formájához. Hőállóság: 260°C
Használható sütemény, fahéjas tekercs, brownie, kuglóf, torta, kenyér, banánkenyér, kukoricakenyér, muffin... stb. sütéséhez.
Sütéskor helyezd a formát a rácsra, hogy kellőképp át tudjon sülni a töltelék. (Ne használj alá hőálló tálat vagy tepsit, mert akkor nem tud egyenletesen sülni alul-felül.)
Kapcsos kivitelének köszönhetően könnyebben ki tudod venni a formából, ugyanakkor szivárgásmentesen zár, így nem kell aggódnod, hogy sütés közben kifolyik a formából a tészta.
Szín: Fekete
Anyaga: Szénacél, tapadásmentes bevonattal (BPA / Biszfenol A nélkül)
Méret: kb. 11cm x 5cm (Átmérő x Magasság).
A csomag tartalma: 1db fém sütőforma
A képeken látható egyéb kiegészítőket nem tartalmazza!
Megjegyzés: A weboldalon látható termék színek, kijelzőtől függően, eltérhetnek a termék valódi színétől. A kézi mérés miatt 1-3cm eltérés lehet.
283468539347 - bestbuy (201)