1db Uniszex hőterápia öv vállvédő izom fájdalomcsillapító

P116065

Új termék

Unisex Heat Therapy Pad Belt Shoulder Protector Support Body Muscle Pain Relief Accessory
Feature:1. Can release free electrons and negative ions at 32 , positive and negative ions generated when the interaction generated by the reaction of germanium containing acupuncture tablets moxibustion effect of the human body, through the cortical infiltration, ease soreness.
2. Use of the body`s own energy and moisture, can release heat energy continuously, use of 10 minutes hyperthermia effect is obvious. Improve the human microcirculation, speed up the metabolism, and rapid elimination of fatigue.
3. With excellent absorption and emission function, the product without any energy (battery, power supply), the effective energy storage time is 5000 hours or more.
4. To stimulate acupuncture points, dredge the meridians, promote the body metabolism and regulate the nervous system.
5. Activation of endocrine, analgesic dispelling cold, dilation of blood vessels, relieve the local fatigue and pain of body.
6. Burning body excess fat can reach a certain weight loss purpose.
Specification:Material: Warm Cloth
Color: Black
Type Options: S, M, L, XL
Length: approx. 60cm / 23.62"(S), 64cm / 25.19"(M), 66cm / 25.98"(L), 70cm / 27.55"(XL)
Package Included:1 x Shoulder Heating Belt
Note:1.Please understand because of the light irradiation or computer display difference, so I can`t guarantee photos and real color is 100% the same.
2.Please allow 0.1-0.3cm differences due to manual measurement, thanks.
NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.

Bővebb leírás

-1 / 6 / Gyorsan Fogyó termék

507 Ft‎

-65%

1 448 Ft‎

Egyéb infó

1db Uniszex hőterápia öv vállvédő izom fájdalomcsillapító
Feature: 1. Engedje szabad elektronok és negatív ionok 32, pozitív és negatív ionok keletkezik, amikor a kölcsönhatás a reakció által germánium tartalmazó akupunktúrás tabletta moxibustion hatása az emberi test, a kérgi infiltráció, enyhíteni fájdalom.
2. A szervezet saját energiájának és nedvességének használata, folyamatosan felszabadítja a hőenergia hatását, 10 perces hipertermikus hatás használata nyilvánvaló. Javítani kell az emberi mikrocirkulációt, fel kell gyorsítani az anyagcserét és gyorsulnia kell a fáradtságtól.
3. Kiváló felszívódási és emissziós funkcióval, a termék energiája nélkül (akkumulátor, tápegység) a hatékony energia tárolási ideje 5000 óra vagy több.
4. Az akupunktúrás pontok stimulálása, a meridiánok kitermelése, a test anyagcseréjének elősegítése és az idegrendszer szabályozására.
5. Az endokrin, fájdalomcsillapító hidegcsillapítás, az erek dilatációja, a helyi fáradtság és a test fájdalmának enyhítése.
6. A testzsír felesleges zsírosodása elérheti a fogyás célját.
Specifikáció: Anyag: Meleg ruha
Fekete szín
Típus opciók: S, M, L, XL
Hossz: kb. 60cm / 23,62 "(S), 64cm / 25,19" (M), 66cm / 25,98 "(L), 70cm / 27,55" (XL)
Csomag tartalma: 1 x vállheveder
Megjegyzés: 1. Olvassa el a fény besugárzása vagy a számítógépes megjelenítési különbség miatt, ezért nem garantálhatom a fényképeket, a valós szín pedig 100%.
2. Kérem, engedje meg a 0,1-0,3 cm-es különbségeket kézi mérés miatt, köszönöm.
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában. (106)

30 egyéb termék a kategóriából: