Alacsonyabb ár! 1.3" SP 128x64 OLED LCD kijelző modul Arduino Nagyobb

1.3" SP 128x64 OLED LCD kijelző modul Arduino

Új termék

What is OLED?
light-emitting technology composed of a thin, multi-layered organic film placed between an anode and cathode. In contrast to LCD technology, OLED does not require a backlight. OLED possesses high application potential for virtually all types of displays and is regarded as the ultimate technology for the next generation of flat-panel displays.
The use of OLED technology offers the following advantages for flat-panel displays?
1. A simplified manufacturing process compared to TFT-LCD (See comparison of Picture 1 and Picture 2 below)
2. Self-emitting light, in contrast to the required backlight for TFT-LCD
3. High luminosity
4. Lightweight and thin (less than 2 mm)
5. Capable of wide viewing angles?~180??
6. Low operating voltage and power consumption
7. Quick response (~ ? second level)
8. Wide range of operating temperatures (-40? to 85?)
A Comparison of OLED and TFT-LCD Display Technologies
How Does OLED Emit Light?
OLED?s basic structure consists of organic materials positioned between the cathode and the anode, which is composed of electric conductive transparent Indium Tin Oxide (ITO). The organic materials compose a multi-layered thin film, which includes the Hole Transporting Layer (HTL), Emission Layer (EML) and the Electron Transporting Layer (ETL). By applying the appropriate electric voltage, holes and electrons are injected into the EML from the anode and the cathode, respectively. The holes and electrons combine inside the EML to form excitons, after which electroluminescence occurs. The transfer material, emission layer material and choice of electrode are the key factors that determine the quality of OLED components.
Product Introduction
Note: If you decide to buy OLED display, you must confirm that you can make it work by yourself, we'll haven't any technology support except all the datasheet. Thanks for your understanding and support.
Needn't backlight, the display unit can self-luminous
High reso

Bővebb leírás

19 / 2 / Gyorsan Fogyó termék

735 Ft‎

-65%

2 099 Ft‎

Egyéb infó

kalap OLED?
fénykibocsátó technológia egy vékony, többrétegű szerves filmből áll, amely az anód és a katód között helyezkedik el. Az LCD technológiával ellentétben az OLED nem igényel háttérvilágítást. Az OLED nagy alkalmazási potenciállal rendelkezik a gyakorlatilag minden típusú megjelenítéshez, és a végső technológiának tekinthető a következő generációs síkképernyős kijelzőknek.
Az OLED technológia használata a következő előnyöket nyújtja a síkképernyős kijelzőknek? > 1. Egy egyszerű gyártási folyamat a TFT-LCD-hez képest (lásd az 1. és 2. kép összehasonlítását alább)
2. Önkioltó fény, ellentétben a TFT-LCD szükséges háttérfénnyel
3. Nagy fényerõ
4. Könnyű és vékony (kevesebb, mint 2 mm)
5. Képes széles látószögekre? ~ 180?
6. Alacsony üzemi feszültség és fogyasztás
7. Gyors válasz (~? Második szint)
8. Az üzemi hőmérsékletek széles választéka (-40? -85?)
A OLED és a TFT-LCD kijelző technológiák összehasonlítása
Hogyan működik az OLED Emit Light?
Az OLED alapvető szerkezete szerves anyagokból áll a katód és az anód között helyezkedik el, amely elektromos vezetőképes átlátszó indium-ón-oxid (ITO) -ból áll. A szerves anyagok egy többrétegű vékony filmet alkotnak, amely magában foglalja a Hole Transporting Layer (HTL), Emission Layer (EML) és az Electron Transporting Layer (ETL) technológiát. A megfelelő elektromos feszültség alkalmazásával lyukakat és elektronokat fecskendeznek be az EML-be az anódból és a katódból. A lyukak és az elektronok kombinálják az EML-en belül excitont alkotnak, amely után elektrolumineszcencia lép fel. Az átviteli anyag, az emissziós réteg anyaga és az elektróda megválasztása az OLED komponensek minőségének meghatározó tényezői.
Termékbevezetés
Megjegyzés: Ha úgy dönt, hogy OLED kijelzőt vásárol, meg kell erősítenie, hogy önállóan dolgozik, semmilyen technikai támogatást nem kapunk, kivéve az adatlapot. Köszönjük a megértést és a támogatást.
Nem szükséges a háttérvilágítás, a kijelzőegység önfényű
High render

30 egyéb termék a kategóriából: